• +31 06 132 74 810
 • ton.kemp@silvatica-marketing.nl

Joomla website omzetten naar WordPress?

Website omzetten naar wordpressUw Joomla website omzetten naar WordPress is een goede manier om een (verouderde) website te vernieuwen.

Waarom zou u uw Joomla website omzetten naar WordPress?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Het is flexibel en gebruiksvriendelijk. Het maken en aanpassen van pagina’s is eenvoudig. Hierdoor hebt u voor  het vullen of aanpassen van de website geen specialist meer nodig. Dat scheelt in de kosten en maakt dat u sneller kunt werken.
De WordPress websites die wij maken worden goed weergegeven op tablets en smartphones. Ook belangrijk: WordPress-websites worden goed gevonden door Google.

Kunnen alle websites worden omgezet?

Ja, bijna iedere Joomla website is om te bouwen naar WordPress. De omvang van uw website maakt niet uit. Er kan bijna altijd een identieke versie gemaakt worden in WordPress, maar misschien is het juist wel een goed moment om te kiezen voor een frisse nieuwe lay-out die past bij deze tijd.

Verbetert mijn positie in Google?

Onze WordPress websites zijn gericht op een goede prestatie in de Google zoekresultaten. Er zijn speciale hulpmiddelen (plugins) beschikbaar om je pagina’s goed te laten scoren in Google.

Is het werken met WordPress makkelijk?

Het grootste voordeel van werken met WordPress is dat u zelf uw website kunt beheren. Het uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina’s publiceren is eenvoudig, maar u moet het wel even leren. Daarom krijgt u van ons een instructie waarin we u leren hoe u de website zelf kunt onderhouden.

Wat kost het omzetten van Joomla website naar WordPress?

De prijs voor het omzetten van uw website naar WordPress is afhankelijk van de huidige lay-out, de inhoud en de functionaliteit van de website. Het omzetten van een basis portfolio website kost het ongeveer € 800,-. In geval van een webshop of een complexe website zal de prijs hoger zijn. U krijgt altijd vooraf een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte voor omzetten website naar WordPress

Via onderstaand formulier kunt u aangeven welke Joomla website u wilt laten omzetten naar WordPress. Als u het formulier invult analyseren we je huidige website en neem ik contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  NB: Door het formulier in te vullen, verplicht u zich tot niets.

  Welke garantie krijg ik?

  Foutloze werking

  Een foutloze werking van je nieuwe website in WordPress en de door ons geïnstalleerde uitbreidingen (plugins).

  Volledige functionaliteit

  We garanderen dat eventuele extra functionaliteiten zoals contactformulieren, boekingen, zoekfuncties, et cetera goed werken.

  Afspraak is afspraak

  Wij zorgen ervoor dat de WordPress website volgens de afgesproken huisstijl en voor de overeengekomen prijs wordt opgeleverd.

  Procedure omzetten bestaande website naar WordPress

  Wil je weten hoe de omzetting is zijn werk gaat?
  Lees dan Procedure omzetten bestaande website naar WordPress.