• +31 06 132 74 810
  • ton.kemp@silvatica-marketing.nl

Category Archive Portfolio

Website Latranca- maastricht

Tafeltje reserveren in TapasBar LaTranca?

Populaire restaurants hebben soms moeite om de grote toestroom van gasten in goede banen te leiden. Klanten merken dat op, en dat is niet goed voor uw reputatie. La Tranca in Maastricht kreeg in de loop van 2023 behoefte aan een slim hulpmiddel om de klantervaring te verbeteren en de reserveringen soepel te laten verlopen.

ViatriX ontwikkelde samen met een partnerbedrijf een oplossing. Wij bouwden een website die snel en duidelijk de benodigde informatie geeft. Denk aan openingstijden, menu en sfeer. Vanzelfsprekend is de website geschikt voor gebruikers van smartphones.

In deze nieuwe website voor La Tranca namen wij een eigen, klantgericht reserveringssysteem op. Hierin is het mogelijk om reserveringen en bevestigingsmails te automatiseren. Het reserveringsproces gaat vlot. Dit vergroot het vertrouwen bij de klant en verkleint de administratieve belasting van de restaurantmedewerkers.

Website La Tranca met reserveringsysteem

_Nobs and Wellies modewinkel Venlo - duurzame kleding - nobsandwellies.nl

Nieuwe website kledingwinkel Nobs&Wellies

Nobs and Wellies is een modewinkel Venlo met duurzame kleding voor dames en heren. Bekijk de nieuwe website op: nobsandwellies.nl

Nieuwe website Heempark

Het Heempark in Den Bosch Zuid bevat wilde planten en plantengemeenschappen, die van nature in een omgeving kunnen voorkomen. Maar ook Heemparken hebben websites nodig!
Dit is de vernieuwde versie die ik maakte met de meest recente versie van Joomla!

Discutafel_ ecologisch tuinieren en permacutuur

Website Discutafel

Discutafel maakt groene audio over tuinieren, buiten zijn en duurzaamheid voor hobbytuiniers en groene professionals.
Luister naar de Nederlandstalige podcast over ecologisch tuinieren en permacultuur. Sommige afleveringen zijn in het Engels. Discutafel maakt ook audioproducties in opdracht.

Website Chapeau TIlburg

Nieuwe site Chapeau Tilburg

De nieuwe website vertelt wie Chapeau Woonkring Tilburg is, aan wie zij zorg en wonen leveren en hoe het is om daar te wonen.

nieuwe website gewoonbijzonder - zoetermeer

Gewoonbijzonder: nieuwe website

Gewoonbijzonder zorgt voor begeleiding van hoogbegaafde jongeren bij hun problemen.

De nieuwe website straalt positiviteit uit en communiceert duidelijk met de doelgroep.

Website gebouwd met WordPress en thema Astra.

Nieuwe webshop voor kledingwinkel

Dank je wel voor alle hulp. Echt geweldig. En by-the-way al enkele reacties van klanten binnen via appjes en als klap op de vuurpijl mijn eerste verkoop via de webwinkel!! ?? En dat binnen één dag.

Marion van Nobs&wellies

Is het jou ook opgevallen? Online communicatie en dienstverlening naar jouw klanten is belangrijk. Wij helpen je hiermee. Zo kreeg onze klant Nobs&wellies binnen één week een mooie webshop!

Website: nobsandwellies.nl

Nieuwe website graaf engelbrecht - breda

Nieuwe website voor school Graaf Engelbrecht – Breda

De oude website van Graaf Engelbrecht was moeilijk toegankelijk voor nieuwe leerlingen van Graaf Engelbrecht – school voor mavo-havo en vwo in Breda. Samen met Daniëlle Jansen (studio Vloed) die alle teksten schreef en Jeroen van den Boom (Ontwerpstudio Jeroen van den Boer) die het ontwerp voor zijn rekening nam realiseerden wij deze fantastische nieuwe website naar volle tevredenheid van Graaf Engelbrecht.

Bekijk de nieuwe website op: www,graafengelbrecht.nl.

Online cursus voor B.U.C.K.E.T. list afstrepen.

Het afstrepen van een Bucketlist staat tegenwoordig in de belangstelling. Zeker na de film met Jack Nicholson en Morgan Freeman (The Bucketlist)
Wil jij ook werken aan jouw bucketlist? Dan zul je ervaren dat het niet zo eenvoudig is keuzes te maken. Paulien van ’t Westeinde is dan jouw bucketlist-inspirator!
Op haar website www.bucketlistafstrepen.nl staat nu een online cursus met 10 inspirerende video’s die je de B.U.C.K.E.T.-methode uitleggen.

Over de techniek

De online cursus bevat video’s die gehost worden op Vimeo. Dat zorgt ervoor dat de eigen website niet belast wordt en het videoplatform van Vimeo is ook sneller. Ook een voordeel: in tegenstelling tot Youtube krijg je geen reclames te zien bij Vimeo.
Op de website maken we gebruik van een LMS (=Learning Management System). Dit LifterLMS en is een WordPress plugin waarmee je online cursussen kan samenstellen. Woocommerce wordt op www.bucketlistafstrepen.nl gebruikt om de boeken en de cursus te verkopen (inclusief kortingscoupons!). Daarna worden de deelnemers als “student” voor de cursus aangemeld.
Vanaf dat moment kunnen zij de B.U.C.K.E.T.-methode in hun eigen tempo volgen.

Neem eens een kijkje op bucketlistafstrepen en laat je inspireren mee te doen!

Nieuwe website voor Joods Erfgoed

Stichting Mikwe heeft als doel het beheren en tonen van de joodse geschiedenis in Zaltbommel e.o. Deze website is gemaakt met CMS Joomla!

url: https://mikwe.nl