• +31 06 132 74 810
  • ton.kemp@silvatica-marketing.nl

Online cursus voor B.U.C.K.E.T. list afstrepen.

Online cursus voor B.U.C.K.E.T. list afstrepen.

Het afstrepen van een Bucketlist staat tegenwoordig in de belangstelling. Zeker na de film met Jack Nicholson en Morgan Freeman (The Bucketlist)
Wil jij ook werken aan jouw bucketlist? Dan zul je ervaren dat het niet zo eenvoudig is keuzes te maken. Paulien van ’t Westeinde is dan jouw bucketlist-inspirator!
Op haar website www.bucketlistafstrepen.nl staat nu een online cursus met 10 inspirerende video’s die je de B.U.C.K.E.T.-methode uitleggen.

Over de techniek

De online cursus bevat video’s die gehost worden op Vimeo. Dat zorgt ervoor dat de eigen website niet belast wordt en het videoplatform van Vimeo is ook sneller. Ook een voordeel: in tegenstelling tot Youtube krijg je geen reclames te zien bij Vimeo.
Op de website maken we gebruik van een LMS (=Learning Management System). Dit LifterLMS en is een WordPress plugin waarmee je online cursussen kan samenstellen. Woocommerce wordt op www.bucketlistafstrepen.nl gebruikt om de boeken en de cursus te verkopen (inclusief kortingscoupons!). Daarna worden de deelnemers als “student” voor de cursus aangemeld.
Vanaf dat moment kunnen zij de B.U.C.K.E.T.-methode in hun eigen tempo volgen.

Neem eens een kijkje op bucketlistafstrepen en laat je inspireren mee te doen!

Ton Kemp
Ton Kemp

Customer journey manager met passie voor internet. Combineert strategisch denken met pragmatische aanpak. Als docent marketing ook actief op Avans Hogeschool | 06 132 74 810| Ton.Kemp@ViatriX.nl