• +31 06 132 74 810
  • ton.kemp@silvatica-marketing.nl

35 strakke gratis WordPress thema’s

35 strakke gratis WordPress thema’s

Als je op zoek ben naar een nieuw (gratis) WordPres thema, dan is dit bericht interessant voor jou. Ik neem je mee naar een blogpagina met 35 strakke gratis WordPress themas. Elk thema wordt besproken met voor en nadelen en bevat een link naar de download en eventueel een demo pagina.

Wensenlijst voor een nieuw thema

Maar voordat je doorklikt is het handig om een lijstje met eigenschappen op te stellen. Anders verzuip je in de hoeveelheid.
Met zo een lijstje kan je een betere keuze maken. Denk hierbij vanuit je klant: wat komt die op jouw website doen? Dat hij of zij moet snel en gemakkelijk kunnen doen. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

Contact opnemen
Kijk of het thema jouw contactgegevens direct in beeld kan brengen, bijvoorbeeld met een top-bar helemaal bovenaan of een prominente plek op de voorpagina.

Visueel
Heb je iets visueels aan te bieden (bijvoorbeeld een vakantiebestemming) dan is een website met een grote foto op de homepage misschien iets voor jou. Bedenk hoe je zo’n foto voor jou kan laten werken in het overtuigen van jouw klant.

Kleurgebruik en tekst
Kan je de belangrijkste kleuren van het thema aanpassen? En de tekst (fonts)?

Plaats van widgetgebieden
Kijk in de demo waar de widgetgebieden zich bevinden. Past dat bij jouw doel? Natuurlijk kan je zelf de inhoud bepalen van zo’n widget. maak welk doel / inhoud heeft zo’n widget straks op jouw website?

Checkout alle 35 voorbeelden via deze link

Ton Kemp
Ton Kemp

Customer journey manager met passie voor internet. Combineert strategisch denken met pragmatische aanpak. Als docent marketing ook actief op Avans Hogeschool | 06 132 74 810| Ton.Kemp@ViatriX.nl